Amikor az esküvői fotóst kiválasztjátok, észrevehetitek, hogy az eljegyzési fotózás vagy a kínált csomag része vagy sem. Ha eddig sosem gondoltál arra, hogy legyen-e eljegyzési fotód most biztosan elgondolkodsz azon, ez jó ötlet-e.

Amikor elkezdődtek az esküvői fotózások azok többnyire stúdióban zajlottak, mivel a felszerelés nagy és igen nehéz volt, valamint a hosszú expozíciós idő miatt sokáig kellett mozdulatlannak lenniük a jegyeseknek.A mai technika viszont lehetővé teszi, hogy hangulatos képek készüljenek rólatok bárhol, akár stúdión kívül is. A tapasztalatom az, hogy sokkal jobban fel tudnak oldódni a párok ha kötetlen környezetben készítjük el a fotókat, mellőzve a stúdió izzó fényeit, de minden megoldásra nyitottak vagyunk.

No de lássuk az előnyeit!

A mi számunkra azért fontos egy eljegyzés fotózás, mert látjuk hogyan tudunk a legkönnyebben együtt dolgozni, megtapasztaljuk hogyan oldjuk fel a gátlásokat (ha van), és elcsípjük pontosan hogyan tegyük élvezetessé a fotózást.Megtapasztaljuk milyenek vagytok együtt, hogyan reagáltok különböző helyzetekre.
A Ti számotokra az előzőhöz hasonlóan, megismertek minket, megszokjátok a fotózást, meggyőződtök arról, milyen csodaszép képek készülhetnek, oldott hangulatban és a nagy napon már sokkal könnyedebben, vidámabban mosolyogtok bele a kamerába, tudva jó kezekben vagytok.

Ha kérdésetek van a fenti témával kapcsolatosan, keressetek bátran! Személyes skype vagy messenger konzultációban, vagy telefonon szívesen állok a rendelkezésetekre.

Kategória: Blog