Amikor az esküvői fotóst kiválasztjátok, észrevehetitek, hogy az eljegyzési fotózás vagy a kínált csomag része vagy sem. Ha eddig sosem gondoltatok arra, hogy legyen-e eljegyzési fotóitok, a cikk elolvasása után biztosan elgondolkodtok azon, ez jó ötlet-e.

Amikor elkezdődtek az esküvői fotózások azok többnyire stúdióban zajlottak.A felszerelés nagy és igen nehéz volt, valamint a hosszú expozíciós idő miatt sokáig kellett mozdulatlannak lenniük a jegyeseknek.A mai technika viszont lehetővé teszi, hogy hangulatos képek készüljenek rólatok bárhol.Akár stúdióban akár stúdión kívül is. A tapasztalatom az, hogy sokkal jobban fel tudnak oldódni a párok, ha mellőzve a stúdió fényeit szabadtéren készítem a fotókat. Azonban nem egy esetben találkoztam már olyan párral akikről a stúdióban is, nagyon meghitt fotó sorozat készült.

Képeket itt találtok a munkáimról: https://hidvegiszilvia.hu/jegyes-fotok/

No de lássuk az előnyeit az eljegyzési fotózásnak!

Számomra azért fontos egy eljegyzés fotózás, mert látom hogyan tudunk a legkönnyebben együtt dolgozni.Megtapasztalom hogyan oldjam fel a gátlásokat (ha van), és elcsípem pontosan hogyan tegyem élvezetessé a fotózást.Megtapasztalom milyenek vagytok együtt, hogyan reagáltok különböző helyzetekre.
Ti megismertek engem, megszokjátok a fotózást.Meggyőződtök arról, milyen csodaszép képek készülhetnek, oldott hangulatban.A nagy napon már sokkal könnyedebben, vidámabban mosolyogtok bele a kamerába, tudva jó kezekben vagytok.

Összegezve: az eljegyzési fotózás mindig remek élmény, minden esetben haszáljátok ki a lehetőséget és éljetek vele.

Ha kérdésetek van a fenti témával kapcsolatosan, keressetek bátran! Személyes skype vagy messenger konzultációban, vagy telefonon szívesen állok a rendelkezésetekre.

Szolgáltatásaimról itt találtok ajánlatot:https://hidvegiszilvia.hu/szolgaltatasaink/
Eljegyzésekről készült slideshowk itt találhatók: Eljegyzési slide show

Kategória: Blog