Minden amit tudni akarsz a Glamour-Boudoir fotózásról keresd itt, így garantáltan kedvet kapsz és amire nem kapsz választ megbeszéljük:

https://hidvegiszilvia.hu/boudoir-fotozas/

A témában a képek alatt újabb inspirációt olvashatsz a fotózásról.

Nóri mintha egy Tarantino filmből lépett volna ki. Csodálatos volt, tele bájjal, nyitottsággal és ötletekkel. Izgatottan vártam a napot, számoltam a perceket, mikor érkezik hozzám a kis házi stúdiómba. Tudtam valami remek fog születni. Amíg sminkelte magát én beállítottam a fényeket, a kamerámat és kerestem sok sok hangulathozó illő zenét.Nórinak nem az első fotózása volt velem, így felkészültem rá, hogy könnyed, oldott hangulat lesz és megkönnyíti a munkám a kedves kis személyével. 
Ha felkeltettem az érdeklődésed, a róla készült slidshowt itt láthatod.

https://youtu.be/Ug23l5PsP8Q

Amennyiben te is hasonló képeket szeretnél, nincs is más dolgod mint egyeztetni velem. Minden nőnek kell egyszer legalább egy glmaour fotózás, önmagának, a párjának vagy egy -egy társkereső oldalra. A siker garantált. Kipróbált recept alapján.

Továbbá első kézből tudok szuper stúdiót, ahol a legkönnyebb lesz  ellazulnod. Valamint sminkest, fodrászt, akik mindazonáltal, hogy nagyon profik még nagyon kedvesek is. Így egy egész napos csajos napot tarthatsz! Amikor csak magaddal tudsz foglalkozni. Ezután pedig már csak a csodálók dicséreteinek pozitív dallamát kell beengedd a szívedbe.

Mindez, ha nem lenne elég meggyőző, akkor legyen itt Rita véleménye aki a következőket írta a fotózás után:
Minden tetszett. Szép volt a stúdió, már a telefonban is szimpatikus és közvetlen voltál, tetszett, hogy pontosan érkeztetek Líviával, és minden időre zajlott, elégnek is éreztem az időkeretet. Szép volt a smink is. Sokat segített, hogy végig dicsértél, így azért könnyebb fehérneműben pózolni. 

 

Mikor érdemes glamour fotózásra jönni:

Ha magadnak szeretnél pár képet, és ezért lépsz afelé, hogy ez meg is legyen.Tudom sokszor magadat sorolod leghátra, de most ez ne így legyen ennek érdekében keress bátran:).

Ha a párodnak szeretnél pár képet, és mindeközben sikerül titokban tartanod, hogy mire készülsz:). Olyan nehéz egy -egy meglepést titokban elkészíteni, ígérem annak érdekében, hogy ez a meglepetés ne derüljön ki támogatlak a fotózás után is:).

Ha társkeresőre szeretnél képeket, amit  pont akkor kell posztolni, mert ekkor már valóban nyitott vagy egy kapcsolatra;) hiszen teszel érte:) nem keveset:).

Hol érdemes a képeket elkészíteni?Kik legyenek jelen?

A képeket minden esetben stúdióban érdemes készíteni, és csak Te és a fotós legyen jelen.

 

Mivel kell készülni a fotózásra?

Úgy készülj mint egy fellépésre:). Pihend ki magad. Legyél nagyon ápolt. Hozd magaddal a legszebb fehérneműidet. Hagyd otthon a gondjaid.

Miért engem válassz?
A választ itt olvashatod.
 1. Minden használható nyers képet megkapsz.
 2. Te választhatod ki melyik képeket retusáljam.
 3. 3 retus irány közül Te választhatod ki melyiket szeretnéd.
 4. Stúdió és kültéri fotózás előtt színelemzést küldök, miben érdemes jönni, hogy megkönnyítsem a ruha választásod, és hogy harmóniát teremtsünk a képekkel.
 5. Oldott, könnyed hangulat a fotózás során. Könnyedén feloldok mindenkit akkor is, ha azt érzed te vagy a családod, gyermeked nehezen oldódsz/ oldódik.
 6. Miután fotóztalak jogosultá válsz a vissza térő vendégeimnek kialakított csomagokra!