Hidvégi Szilvia

fotográfus

010A3973

 

Sziasztok, Hidvégi Szilvi vagyok fotográfus.
Számos csoda pillanat fotója lapul a megőrzött képeim között. Amikor a kezembe veszem vagy a képernyőmön megjelennek ezek a képek, újra elevenen él bennem annak a csoda pillanatnak az élménye.

Ezeket a visszahozhatatlan pillanatokat örökítem meg Nektek, akik nyitottak arra, hogy kinyissák a lelkük kapuját. Megmutassák érzékeny oldaluk és megengedjék, hogy abban a meghitt percben amikor elkészül a lelkük lenyomata ott lehessek.

Amiben segíteni tudok:
– családi fotózás (karácsony, névnap, szülinap, ballagás)
– boudoir fotózás
– kutya, macska kedvenc kisállatokkal való fotózás
– esemény – rendezvény fotózás
– kismama fotózás
– üzleti porté fotózás
– porté fotózás
– esküvő fotózás : Egyik legcsodálatosabb lehetőség életetek legszebb pillanatában részt venni az esküvő fotózás. Ez a pillanat egyszer lesz, állítsuk meg a pillanatot a képekkel.
010A3934
010A3873

 

Számos szakmailag igen elismert fotós keze alatt formálódtam OKJ képzés keretében mint:  Velican-Patrus Dóra fotóművész (porté fotózás), Újvári Sándor fotóriporter (esemény fotózás).

Részt vettem a Magyar Film és Média intézet fotós táborában (modell fotózás). Alap és haladó retust tanultam (Kiss Virág, Hosszú Zoltán).

Alap baba retus tanfolyamon vettem részt (Andrea Domján).

Baba fotós workshop (Fotó Betyár), látásmód workshop (porté és divat), tárgy-étel és reklám fotó tanfolyam (FotóArt).
Valamint  haladó portré fotós workshop (Mikrosat), DSLR video tanfolyam (Nextfotó) lelkes hallgatója voltam.
Aztán jött az UGEF csupa nagybetűvel. Az esküvő fotózás alapjait itt tanultam meg.
Az UGEF-en számos elismert fotós kezei alatt fejlődhettem, mint Varga Csaba, Kondella Misi, Alapi Gábor, Dubai Diana. Esküvő marketinget tanulhattam Barna Lászlónál. Továbbá volt szerencsém Csaba és Dia mellett több esküvő fotózáson az asszisztensükként részt venni, és ezzel bővíteni a tudásom, és a portfólióm:).
Mentorom Szabó Ivett, akivel az esküvő fotózás tudásomat bővíthettem, komoly tudást és teljesítményt követelte meg tőlem, ami csak is a javamra vált még akkor is ha találkoztam a korlátaimmal általa. Egy teljes szezont fotóztam vele végig esküvők és eljegyzések forgatagában. Az i
tt kapott tudás megalapozta azt a képességem és vágyam, hogy elindítsam az esküvő és portré fotós vállalkozásom.Vállalkozásom keretében csapatot építek, folyamatosan képzem magam mind szakmai, marketing és emberi téren.Célom, hogy veletek karöltve jussunk egyre feljebb és feljebb a szakmában és az élet nevű játékban egyaránt.

A képeimet Schram András készítette.

Ajánlataim a következő helyen tudod megtekinteni: https://hidvegiszilvia.hu/szolgaltatasaink/

A képgaléria  itt található: Galéria – hidvegiszilvia.hu

A facebook oldalam itt találod: Hidvégi Szilvia PhotoArt | Facebook

Insta oldalam itt találod: Hidvégi Szilvi Fotográfus (@hidvegi.szilvia) • Instagram-fényképek és -videók

Youtube oldalam pedig itt található: Youtube