Igényes Glamour/ boudoir fotózás és képek!

Itt mindent megtalálsz amit a Boudiour fotózásról tudni szerettél volna. Csomag ajánlatok, képek, pontokba szedve miért kell és jó egy nőnek a boudoir fotózás, valamint  a megfelelő stúdió ajánlatok.
Íme néhány jó ok, amiért minden nőnek legalább egyszer boudoir vagy glamour fotózáson részt kell vennie.
 1. Ezek a fotók nagyszerű ajándékok.

  Meg  szeretnéd lepni a párjod a születésnapján vagy bármilyen más különleges alkalmon?  Válassz egy boudoir fotózást, és megadhatod a leghihetetlenebb ajándékot. Ezek a szexi, érzéki, igényes képek biztosan mosolyt csalnak az arcára és csillogni fog a szeme. Kedvesed valószínűleg pizsamában és a legrosszabb napokon látott már téged. Itt az ideje, hogy a legváratlanabb módon meg lepd őt, mert a merész és lenyűgöző képekkel teli album olyan dolog, amit a legkevésbé vár tőled. Viselj előkelő fehérneműt, legyen úgymond fülledt erotikus sminked és mutasd meg neki, milyen őrülten vonzóan tudsz kinézni. Ezután biztosan még jobban szeretni fog téged!

 2. Mert önbizalom és belső erő növelő.
 3. Mert lehetőséget kapsz vásárolni. Micsoda remek hír ez ugye?

  Mivel valószínűleg igényes új fehérneműre lesz szükséged a boudoir-fotózáshoz.Egy boudoir fotózás lefoglalásával esélyt kapsz arra, hogy újra kapcsolatba léphess önmagaddal, és megnézd, mire van szükséged. Először is, nyilvánvalóan néhány remek fehérneműt választasz a fotózáshoz. A vásárlás néha a legjobb terápia a nők számára.
 4. Mert a nőiességed kerül előtérbe, esélyt kapsz arra, hogy úgy öltözködj, mint egy díva.

  Amikor buodoir fotózáson veszel részt, megkapod azt a lehetőséget, hogy felszabadítsd a benned lévő dívát. Professzionális sminkkel és hajjal, valamint a fényképezőgép mögött álló profi fotóssal jó esélyed van egy sikeres fotózásra, amely kábító érzés. Ne felejtsd el azt a ruhát sem, amelyet a fotózáshoz fogsz viselni, mert a boudoir az érzékiségről szól, amelyek csak a legszexisebb ruhákból hozhatók ki. A professzionális boudoir fotózások valószínűleg a legjobb képeket nyújtják számodra, amelyeket örökké kincsnek fogsz tartani. 

 5. Mert kilépsz a komfortzónádból.

  Igazándiból könnyű a kényelmi zónádban lenni, és onnan kilépni sok erőfeszítést igényel. Miért ne engedhetnéd meg magadnak, hogy egy boudoir fotózás megtegye helyetted! Tudom, hogyan lehet az ügyfeleket ellazítani.  Az igazság az, hogy a boudoir fotózás erősebbé tesz belülről, legyen szó modellről, hétköznapi lányokról asszonyokról vagy akár anyákról.

m (12 of 12)

GLAMOUR / BOUDOIR FOTÓZÁS- PLATINA CSOMAG

 • két óra fotózás stúdióban
 • kettő szett ruha
 • 40 válogatott utómunkával ellátott felvétel
 • 15 retusált felvétel
 • a fotók tárhelyen nagy felbontásban, valamint social media oldalra optimalizálva kis felbontásban kerülnek átadásra
Elkészítési határidő: 15 munkanapon belül
m (11 of 12)

GLAMOUR / BOUDOIR FOTÓZÁS- GYÉMÁNT CSOMAG

 • egy óra fotózás stúdióban
 • egy szett ruha
 • 10 válogatott utómunkával ellátott felvétel
 • 5 retusált felvétel
 • a fotók tárhelyen nagy felbontásban, valamint social media oldalra optimalizálva kis felbontásban kerülnek átadásra
Elkészítési határidő: 15 munkanapon belül
Glamour fotó

MÉRT KELL ÉS MITŐL JÓ A GLAMOUR / BOUDOIR FOTÓZÁS? 5+1 pontban!

Az évek során a boudoir a fotózás népszerű műfajaként jelent meg. Valójában a nők szerte a világon szívesen gondolkodnak azon, hogy egyszer vagy többször részt vegyenek egy boudoir fotózáson. A boudoir fotózáson lényegében viselhetsz szexi ruhát vagy fehérneműt, vagy akár meztelenül is kipróbálhatod. Attól függ, hogy mennyire vagy merész! Ugyanakkor nem minden nő elég magabiztos ahhoz, hogy kamera előtt pózoljon úgy mond lengébb öltözetben. A gátlások a testedről szólhatnak, vagy egyszerűen arról, hogy nem érzed magad kényelmesen alulöltözve a kamerával szemben. Mi lehet a motiváció a boudoir-fotózás elvégzésére a gátlásaid ellenére?

Én nagyon szeretem a letisztult tiszta hátteret, hogy csak Te legyél a fókuszban, de ha egyéb kiegészítő elemekre vágysz a következő stúdiókat ajánlom.Áruk 6000- 10 000 Ft között van időpont és helytől függően:
INDUSTRIAL

XI kerület, Galvani utca 6

http://www.ndustrialstudios.com/hu/

WOW, WOW, WOW stúdió.

Könnyen megközelíthető, könnyen lehet parkolni, minden évbe színpompás díszek és nappal természetes fény. Ár – érték arányban kiváló.

LIGTROOM

I. kerület Bp., Károlyi István utca 10

https://www.studiolightroom.hu/fotostudiok

Főként lámpás fotózáshoz, nehezebb parkolni, minden szöglete a stúdiónak csodásan díszített.

Ár-érték arányban tökéletes.

MADISON

III. kerület BP, Bogdáni út 1.
https://studiomadison.hu/

Wow, wow, wow stúdió nagy terekkel, könnyen megközelíthető, parkolás lehetséges.

Igényes boudoir fotózás

Köszönöm, hogy elolvastad az ajánlataimat!

Keress bizalommal!