Komoly elvárásokkal és konkrét elképzelésekkel érkeztem a fotózásra. Kellemes légkörben átbeszéltük azokat a terveket, amiket szerettem volna megvalósítani és megkezdődött a “munka”. 🙂 Nagyon oldott légkörben, vidáman és spontánul zajlott…soha egy percig sem éreztem, hogy ügyfél lennék, inkább egy meghitt barátnál jártam, akivel jó bolondozni és közben valami egészen elképesztően jó dolgok készültek. Nagyon nagyon elégedett voltam és vagyok a mai napig Szilvi által készített képekkel és ha legközelebb is kedvem szottyan a fotózáshoz mindenképpen Őt választom. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek 🙂

Szilvit volt alkalmunk már egy évvel a mi nagy napunk előtt, testvérem esküvőjén megismerni személyesen. Már itt is tudtuk, hogy jó döntés volt bizalmat szavazni neki és felkérni a mi esküvőnk fotózására is. Szuper kedves, jófej és profi fotós. Gyönyörű képeket kaptunk tőle!❤️ A kreatív fotózásnál végig segített, hogy hova, hogyan álljunk, csupa remek ötlete volt. Rengeteg képet kaptunk tőle és mind nagyon szuper lett! Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy így meg tudta örökíteni életünk legszebb napját!🥰
Edináékról készült slideshowt itt tekinthetitek meg: https://youtu.be/SzxtUMMRL-Y 🥰

Elképesztően tetszenek a képek, nagyon szépek, és igazán magunkat látjuk bennük, nem idegenek számunkra! Eredetileg Rád hagytuk volna a választást, de amikor néztük őket, voltak amikbe azonnal beleszerettünk. (Kinga)

Kingáékról készült slideshowt itt tekinthetitek meg: https://youtu.be/lwP-7dBnsds

Még anyukámék is megvoltak elégedve.:) (Kitti)

Az tetszett a közös munkánkban hogy végig ott voltál s mégsem vettünk észre!Ezt jó értelemben értsd!Imádtam maga a személyedet!
(Hajni)

“Új munkahely keresésben voltam, aminek része a CV és Linkedin profil frissítése. A 3 éves régi fotóimat szerettem volna lecserélni aktuálisokra, ezért Szilvivel egy péntek délutánon egy óra alatt műteremben csinált rólam jópár képet, figyelembe véve a felhasználás célját. Insturálásának köszönhetően nagyon hamar feloldott, és a karótnyelve mosolygós képek helyett teljesen természetes arccal tudtam a munkaerő piacon megjelenni. Másnap szombaton elküldte a közösen kiválogatott képek legjobbjait, melyiket kérem, majd vasárnapra azokat retusálva vissza is küldte, amiket be is frissítettem az online felületeken. Rá két hétre már az új helyen kezdetem. Köszönöm Szilvi, nagyban hozzájárult a Veled közös munka a gyors és sikeres elhelyezkedéshez. Árpád”
Kedves Szilvi! Nagyon jól döntöttem ,amikor téged választottalak az üzleti fotózásomhoz! Régi az ismeretségünk és nem véletlenül szavaztam neked bizalmat! Elsősorban a személyiséged volt az,amiért téged választottalak. Tudtam,hogy egy jó hangulatú délután vár rám és ez nagy segítség volt,mivel nem fotózkodom nap,mint nap. Tetszett,hogy a személyiségem akartad visszatükrözni minden egyes pillanatban,lehetett ez komolyabb vagy kicsit lazább! Ezt végig szem előtt tartottad! Mindenre figyeltél és tudom,hogy ez a feladatod ,de nagyon megnyugtató volt a profi léted ebben a környezetben! Eddig is és ezután is ajánlani foglak minden egyes ismerősömnek,akinek egy szuper fotósra van szüksége! Köszönöm a munkád,további sikereket kívánok!

Ott kezdeném, hogy ami a fotózáson a legjobb volt, az tulajdonképpen nem is ott történt, hanem már előtte.
Hihetetlen nagy segítség és könnyebbség volt, hogy a kapcsolatfelvételnél az első levélváltástól kezdve eszméletlen közvetlen és kedves voltál. Én valóban meglepődtem ezen, és rögtön megnyugodtam, hogy nem lesz itt semmi baj . Jó volt, hogy mindenről tájékoztattál, szinte kérdezni sem kellett semmit, megnyugtató volt, hogy egy kedves és közvetlen ember fog minket fotózni. Aztán a helyszínen kiderült, hogy valóban jól éreztük, jól esett a türelem, a sok mosoly és a folyamatos pozitív visszajelzés. De a legjobb az volt benne, hogy egy cseppet sem érződik őszintétlennek a kedvességed és lelkesedésed, nem fordul át egy már eltúlzott hamisságba.

(Kata, 2 csoda gyermek édesanyja)

Nagyon jól éreztük magunkat, nekem nagyon tetszett, hogy hagytad a gyerekeket érvényesülni, látszott is, hogy hamar feloldódtak, még Zaruka is.

(Nóri, 4 éves ikrek édesanyja)

Nagyon jól éreztük magunkat, felszabadult és vidám volt a hangulat, nagyon hamar feloldódtunk. Ha a gyerekeken múlt volna, még két három órát simán el tudtunk volna tölteni veled. Hamar megkedveltek és megnyíltak neked a gyerekek és rád bízták magukat. Tetszett, hogy hagytad a gyerekeket szabadon mozogni, ötletelni, természetesen viselkedni és vevő voltál rájuk. Nem beállított képeket csináltál. Így olyanok lettek a képek, amilyenek ők valójában. Tudtad, hogy mit szeretnék látni a képeken és úgy látom, sikerült is. Az összetartozást, a testvéri szeretet, A családot.

(Kata, 5 gyönyörű gyermek édesanyja)

Minden szuper volt. Nagyon tetszett, hogy pörgött a dolog, egész jó hatásfokunk volt a sok gyerek ellenére. Díszlet is gyönyörű.

(Eszter, 4 gyönyörű gyermek édesanyja)

Nem is tudom, mi volt a legjobb, mert jó volt az egész. nem csináltunk volna semmit máshogy.

(Judit, 5 éves ikrek anyukája)