Aralen Chloroquine 500mg Generic Aralen Chloroquine Aralen Chloroquine Italy coronovirus covid-19 medications Chloroquine (Aralen) 250mg coronavirus prevention hydroxychloroquine plaquenil Generic Chloroquin Aralen Generic Zithromax Azithromycin kaletra lopinavir ritonavir generic kaletra lopinavir ritonavir Generic Aralen Chloroquine spain Buy Aralen (Chloroquine) 250mg, 500mg tablets online from UK Pharmacy Chloroquine Aralen covid 19 Chloroquine Aralen buy online Generic Aralen (Chloroquine) pills Aralen Chloroquine covid 19 Aralen online store Aralen Chloroquine covid 19 chloroquine online store Aralen 500 mg Generic Aralen (Chloroquine) dosing Aralen Chloroquine buy online buy aralen pills chloroquine mechanism of action chloroquine
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243
Milyen kérdéseket tegyünk fel, mielőtt lefoglaljuk az esküvő fotósunkat? – hidvegiszilvia.hu
Ha nem rég kezdtétek el tervezni az esküvőtök, biztosan észrevettétek, hogy amikor fotográfust kerestek, nem is olyan egyszerű a szolgáltatásokat összehasonlítani. Majd ahogy folytatjátok a keresést és már a potenciális fotósokkal tárgyaltok, a helyzet nem válik könnyebbé, ugyanúgy más-más csomagokat és az árképzést találtok, ezért nem tudjátok megtenni, hogy egyszerűen beírjátok egy excel táblába a szolgáltatásokat és árakat. Ilyen fajta összehasonlítás nem lehetséges. Mivel a fotózás egyben művészi és luxus kategória is, fontos, hogy értsétek mit kaptok a csomagban amit választhattok ,ezért pár kérdést mutatok, amit fontos feltenni, ha igazán a nektek való fotóst szeretnétek kiválasztani:

1. Megtekinthetjük e a csomaghoz tartozó termékeket?

Ha például a szolgáltatáshoz album jár, akkor a tárgyalások folyamán kérjétek, hogy mutasson egy hasonló albumot a fotós amit a csomagjába foglaltként szerepel. Mivel egyes albumok különböző oldal típusokkal vagy fedő anyaggal vannak ellátva előfordulhat, hogy nem teljesen ugyan azt fogjátok kiválasztani amit éppen láttok, de el tudjátok dönteni jó ötlet e kérni az albumot vagy sem. Ugyanez vonatkozik a csomagban található minden egyéb elemre például gravírozott pen drive, nyomtatott anyag stb. Nálunk a csomag része az album, amiből egy referencia anyagot természetesen előre megnézhettek, de nagyon sokféle fedő lapból, méretből, elrendezésből választhattok, így valószínű a Te albumod teljesen egyedi lesz.

2.Létre tud hozni egyedi csomagot számunkra?

Ha nem találtok olyan csomagot ami nektek megfelel, teljesen elfogadott kérdés, hogy létre tud e hozni számotokra egyedi csomag ajánlatot a fotós. Itt azonban meg kell jegyezzem az egyedi ajánlat nem jelenti az alacsonyabb költségeket. Ha például több albumot szeretnétek ez extra nap a fotós számára vagy ha több fotográfust szeretnétek, ezt mind előre egyeztessétek, jelezzétek a fotósnak mik a pontos igényeitek. A legtöbb fotós képes egyedi igényeket kielégíteni és ezzel együtt egyedi árat képezni, hogy teljesítse a kívánságaitok. Természetesen minden plusz kívánságot figyelembe veszünk az ár képzésnél, ha a csomagon felüli kéréseitek vannak.

3. Ha több óra rendelkezésre állási időt szeretnénk, mikor kell azt fizetni?

Fordítsunk figyelmet arra, hogy a legtöbb csomagban rendelkezésre állási idő van meghatározva, ami ahogy látjuk nem 24 órát jelent. Amennyiben a csomagban feltüntetett rendelkezésre állási időn felül plusz időt várunk el a fotóstól és csapatától érdemes előre tisztázni a plusz órák költségét és fizetési határidejét. A fotósok egy része ezt előre kéri vagy azonnal az esemény után, de akad aki a fotók átadásakor kéri ezt a plusz költséget. Három csomagunk van ami három különböző rendelkezésre állási időt takar. Az ezen felüli plusz órák költségét az esküvő után kérjük, miután befejeztük az aktív részvételt.

4.Mennyi digitális filet kapunk meg és milyen méretben?

Feltételezve, hogy digitális formában kapjátok meg a fájlokat és jogot a sokszorosításra, mindig győződjetek meg róla hogy a fájlokat hogyan használhatjátok és pontosan tudjátok meg mekkora méretben és minőségben kapjátok meg azokat, hogy nyomtatni tudjátok. Nálunk három csomag elérhető. ahol meg van határozva az átadott fotók száma, a felhasználásuk korlátlan és két minőségben, egy kisebb formátumban amit közösségi médiában használhatnak a párok és egy nagyobb, nyomtatásra alkalmas minőségben és méretben egyaránt a párok rendelkezésére bocsátjuk.

Kategória: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.