Hidvégi Szilvia

fotográfus

hidvégi szilvia

 

Amikor azon gondolkodtam mit is írhatnék ide bemutatkozás gyanánt rájöttem, hogy mindig én figyelek rátok, nem fordítva, és most, hogy én kapok figyelmet, köszönöm.

2011-ben találtam rá a fotózásra, az akkoriban 80 éves igen csak éles látású nagynénémtől kérve tanácsot, mi is az ő véleménye a fotós szakmáról. Edit néni azonnal 1001 ötlettel állt elő, hogyan tudná elképzelni az én jövőmet ebben a szakmában.

Ezen az úton elindulva, számos szakmailag igen elismert fotós keze alatt kezdtem el ismerkedni a fotózás rejtelmeivel, mint Velican-Patrus Dóra fotóművész vagy Újvári Sándor fotóriporter és végeztem mint alkalmazott fotográfus 2013-ban.

Az iskola elvégzése után kipróbáltam magam a Magyar Film és Média intézet fotós táborában, valamint részt vettem alap és haladó retus (Kiss Virág, Hosszú Zoltán) és alap baba retus tanfolyamokon (Andrea Domján).

A hév elragadott és bekebeleztem sok-sok tudást, baba fotós workshop (Fotó Betyár), látásmód workshop, tárgy-étel és reklám fotó tanfolyam (FotóArt), haladó portré fotós workshop (Mikrosat), DSLR video tanfolyam (Nextfotó) és UGEF csupa nagybetűvel. Az UGEF-en számos elismert fotós kezei alatt fejlődhettem, mint Varga Csaba, Kondella Misi, Alapi Gábor, Dubai Diana, Haraszti Judit. Esküvő marketinget tanulhattam Barna Lászlónál és volt szerencsém Csaba és Dia mellett több esküvő fotózáson az asszisztensükként részt venni, és ezzel bővíteni a tudásom, és a portfólióm:). Az itt kapott tudás megalapozta azt a képességem és vágyam, hogy elindítsam az esküvő és portré fotós vállalkozásom, hogy csapatot építhessek és veletek karöltve jussunk egyre feljebb és feljebb a szakmában és az élet nevű játékban egyaránt.

Jáger József

fotográfus

joe

A fényképezést mint emlék megőrzést gyermekkoromban kezdtem. Ekkor még az jelentette a tudatosságot képeim elkészítésében, hogy rajta legyen a képen amire emlékezni szeretnék ily módon is.

Később a baráti társaság is kicsit úgy érezte borsot törtem az orruk a szinte állandó kattintgatásommal, a bulikon és egyéb összejöveteleken. A család kompakt filmes kameráját használtam erre. Azóta már örülnek ha meglátják a régi képeket. Életemben egész későn érkezett meg a vágy hogy megtanuljak helyesen fényképet készíteni, és ehhez megtaláljam a megfelelő eszközt.

Három éve szólítottam magamhoz első komoly digitális fényképezőgépem, és azóta különböző képzéseken és workshop-okon fejlesztem a tudásom.

Garaba Lívia

sminkes

20180215-DSC_9183

Lívia vagyok, okleveles profi sminkes. A sminklelés alapjait Fodor Melinda, Besnyő Csilla és Ambrus Ildikó sminkmesterek vezetésével sajátítottam el.

Hiszek abban, hogy a minőségi munkához állandó fejlődésre van szükségem, azért hogy tisztába legyek a legújabb technikákkal és trendekkel. Ezért tudásomat tovább bővítettem Réti Dóra, Gali Renáta, Kátai-Pál Edina és Székely Zsuzsanna sminkmestereknél.

A sminkjeim tartósságát professzionális márkák használatával garantálom: M.A.C., Inglot, Kryolan, Huda Beauty, Paris Berlin. Meggyőződésem, hogy tökéletes munkát csak tökéletes eszközökkel és alapanyagokkal lehet végezni.

Célom, hogy a sminkelés során ne a saját elképzelésemet valósítsam meg, hanem az minden esetben személyre szabottan készüljön.

Folyékonyan beszélek angolul, franciául és olaszul, így külföldi vendégektől is szívesen várok felkérést.

Elérhetőségeim:

http://liviagaraba.com/

https://www.facebook.com/liviagarabamakeup/