Aralen Chloroquine 500mg Generic Aralen Chloroquine Aralen Chloroquine Italy coronovirus covid-19 medications Chloroquine (Aralen) 250mg coronavirus prevention hydroxychloroquine plaquenil Generic Chloroquin Aralen Generic Zithromax Azithromycin kaletra lopinavir ritonavir generic kaletra lopinavir ritonavir Generic Aralen Chloroquine spain Buy Aralen (Chloroquine) 250mg, 500mg tablets online from UK Pharmacy Chloroquine Aralen covid 19 Chloroquine Aralen buy online Generic Aralen (Chloroquine) pills Aralen Chloroquine covid 19 Aralen online store Aralen Chloroquine covid 19 chloroquine online store Aralen 500 mg Generic Aralen (Chloroquine) dosing Aralen Chloroquine buy online buy aralen pills chloroquine mechanism of action chloroquine
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243
Bemutatkozás – hidvegiszilvia.hu

Hidvégi Szilvia

fotográfus

Hidvégi Szilvia212_web

 

Sziasztok, Hidvégi Szilvi vagyok fotográfus.
10 éve kezdtem el fotózást tanulni és  2016 óta minden percem a fotózásba és az utómunkába fektetem, hogy egyre többet és jobbat tudjak nektek adni. Akkor vagyok elégedett, ha Te elégedett vagy, ha mosolygós arcodat látom, ha azt érzem megérte, mert boldoggá tettelek.
A közös munka híve vagyok. Már a fotózás előtt elindul a közös munka,  elmondom mi az én elképzelésem, és kifaggatlak mi a Te vágyad? Szeretem tudni, voltál e már hasonló fotózáson, ott mi tetszett, mi nem. Majd ha mi is végeztünk hasonlóan szeretném tudni mi tetszett a mi munkánkban, mi az ami nem és min lehet fejleszteni. Az utómunkában szintén bele szólhatsz, több irányt megmutatok neked, és egyeztetünk, mi az én és mi a Te elképzelésed. Végig bele vonlak minden folyamatba, maximálisan figyelek rád, az elképzelésedre a vágyaidra, félelmeidre.
Amit adni tudok:
– családi fotózás (karácsony, névnap, szülinap, ballagás)
– boudoir fotózás
– átalakító fotózás, sminkkel, fodrásszal és stylisttal
– esemény – rendezvény fotózás
– kismama fotózás
– üzleti porté fotózás
– divat fotózás
– esküvő fotózás : Engedd meg, hogy részese legyek és hozzá járuljak a nagy nap tökéletesítéséhez, hogy biztonságot, jókedvet, egy -egy kedves mondatot vagy mosolyt adjak, és hogy megmutassam, milyen élmény újra és újra átélni a csodát a képeken keresztül. Ez a pillanat egyszer lesz, állítsuk meg a pillanatot a képekkel.
Idei legkedvesebb vélemény rólam Kata tollából:
Ott kezdeném, hogy ami a fotózáson a legjobb volt, az tulajdonképpen nem is ott történt, hanem már előtte.
Hihetetlen nagy segítség és könnyebbség volt, hogy a kapcsolatfelvételnél az első levélváltástól kezdve eszméletlen közvetlen és kedves voltál. Én valóban meglepődtem ezen, és rögtön megnyugodtam, hogy nem lesz itt semmi baj 📷. Jó volt, hogy mindenről tájékoztattál, szinte kérdezni sem kellett semmit, megnyugtató volt, hogy egy kedves és közvetlen ember fog minket fotózni. Aztán a helyszínen kiderült, hogy valóban jól éreztük, jól esett a türelem, a sok mosoly és a folyamatos pozitív visszajelzés. De a legjobb az volt benne, hogy egy cseppet sem érződik őszintétlennek a kedvességed és lelkesedésed, nem fordul át egy már eltúlzott hamisságba.
De ugyanezt tudom elmondani Krisztáról, a sminkesről. Annyira jó fej volt, hogy 3mp alatt lazultam el és fecserésztem vele végig a sminkelés alatt, ami pedig nem jellemző rám. 📷
Várlak szeretettel:
Szilvi

Számos szakmailag igen elismert fotós keze alatt formálódtam mint: mint Velican-Patrus Dóra fotóművész, Újvári Sándor fotóriporter.

A Magyar Film és Média intézet fotós tábora, alap és haladó retus (Kiss Virág, Hosszú Zoltán) és alap baba retus tanfolyam (Andrea Domján).

Baba fotós workshop (Fotó Betyár), látásmód workshop, tárgy-étel és reklám fotó tanfolyam (FotóArt), haladó portré fotós workshop (Mikrosat), DSLR video tanfolyam (Nextfotó) és UGEF csupa nagybetűvel. Az UGEF-en számos elismert fotós kezei alatt fejlődhettem, mint Varga Csaba, Kondella Misi, Alapi Gábor, Dubai Diana, Haraszti Judit. Esküvő marketinget tanulhattam Barna Lászlónál és volt szerencsém Csaba és Dia mellett több esküvő fotózáson az asszisztensükként részt venni, és ezzel bővíteni a tudásom, és a portfólióm:). Mentorom Szabó Ivett a komoly tudást követelte meg tőlem, ami csak is a javamra vált még akkor is ha nem találkoztam a korlátaimmal általa.  Az itt kapott tudás megalapozta azt a képességem és vágyam, hogy elindítsam az esküvő és portré fotós vállalkozásom, hogy csapatot építhessek és veletek karöltve jussunk egyre feljebb és feljebb a szakmában és az élet nevű játékban egyaránt.

Jáger József

fotográfus

joe

A fényképezést mint emlék megőrzést gyermekkoromban kezdtem. Ekkor még az jelentette a tudatosságot képeim elkészítésében, hogy rajta legyen a képen amire emlékezni szeretnék ily módon is.

Később a baráti társaság is kicsit úgy érezte borsot törtem az orruk a szinte állandó kattintgatásommal, a bulikon és egyéb összejöveteleken. A család kompakt filmes kameráját használtam erre. Azóta már örülnek ha meglátják a régi képeket. Életemben egész későn érkezett meg a vágy hogy megtanuljak helyesen fényképet készíteni, és ehhez megtaláljam a megfelelő eszközt.

Három éve szólítottam magamhoz első komoly digitális fényképezőgépem, és azóta különböző képzéseken és workshop-okon fejlesztem a tudásom.

Garaba Lívia

sminkes

csodaszep-alkalmi-profi-smink

Lívia vagyok, okleveles profi sminkes. A sminklelés alapjait Fodor Melinda, Besnyő Csilla és Ambrus Ildikó sminkmesterek vezetésével sajátítottam el.

Hiszek abban, hogy a minőségi munkához állandó fejlődésre van szükségem, azért hogy tisztába legyek a legújabb technikákkal és trendekkel. Ezért tudásomat tovább bővítettem Réti Dóra, Gali Renáta, Kátai-Pál Edina és Székely Zsuzsanna sminkmestereknél.

A sminkjeim tartósságát professzionális márkák használatával garantálom: M.A.C., Inglot, Kryolan, Huda Beauty, Paris Berlin. Meggyőződésem, hogy tökéletes munkát csak tökéletes eszközökkel és alapanyagokkal lehet végezni.

Célom, hogy a sminkelés során ne a saját elképzelésemet valósítsam meg, hanem az minden esetben személyre szabottan készüljön.

Folyékonyan beszélek angolul, franciául és olaszul, így külföldi vendégektől is szívesen várok felkérést.

Elérhetőségeim:

http://liviagaraba.com/

https://www.facebook.com/liviagarabamakeup/