Aralen Chloroquine 500mg Generic Aralen Chloroquine Aralen Chloroquine Italy coronovirus covid-19 medications Chloroquine (Aralen) 250mg coronavirus prevention hydroxychloroquine plaquenil Generic Chloroquin Aralen Generic Zithromax Azithromycin kaletra lopinavir ritonavir generic kaletra lopinavir ritonavir Generic Aralen Chloroquine spain Buy Aralen (Chloroquine) 250mg, 500mg tablets online from UK Pharmacy Chloroquine Aralen covid 19 Chloroquine Aralen buy online Generic Aralen (Chloroquine) pills Aralen Chloroquine covid 19 Aralen online store Aralen Chloroquine covid 19 chloroquine online store Aralen 500 mg Generic Aralen (Chloroquine) dosing Aralen Chloroquine buy online buy aralen pills chloroquine mechanism of action chloroquine
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/hidvegisz/public_html/wp-load.php(11) : assert code(1) : eval()'d code:16) in /home/hidvegisz/public_html/wp-content/plugins/ultimate-appointment-scheduling/Main.php on line 243
Miért szükséges az esküvői forgatókönyvet átbeszélni a fotósotokkal? – hidvegiszilvia.hu

Valószínűleg ti hallottátok már a nem rég házasságot kötött barátaitoktól, hogy az esküvő napja egy szempillantás alatt elrepült.Több hónapos előkészületeket követően a nagy nap eseményei hihetetlen gyorsan zajlanak és épp hogy kimondtátok a boldogító igent, azt veszitek észre, hogy már a vendégektől köszöntök el, és véget ért a nagy nap.

Az előbb leírtak a pontos okai annak, hogy a professzionális fotósok elkérik előre az esküvő forgatókönyvét és időbeosztását, hogy meggyőződjenek, a megfelelő idő áll rendelkezésükre az esküvői fotóitok elkészítésére.

A fotográfus éppen olyan érintett az időtervetekben mint ti, ezért nagyon fontos átbeszélni vele az esküvői forgatókönyvet, így elkerülhetitek a nem várt meglepetéseket és ennek a fényében tud a fotósotok megbizonyosodni arról is, hogy képes a legjobb fotókat elkészíteni a részetekre amit csak lehetséges.

Íme néhány pont, amit az esküvői fotósotok figyelembe fog venni, amikor a fotózás időtervét tervezitek:

– Első kérdés szeretnétek e, hogy a fotós ott legyen az előkészületeknél és megörökítse ezen csodaszép pillanatokat is (A fotós kiválasztásánál érdemes már tudni van-e igényetek erre a szolgáltatásra.)

– Mennyi idő lesz a szertartás?

– Terveztek-e családi és/vagy a vendégekkel való fotózást a szertartás után?

– Mikor lesz pontosan a menyasszony, vőlegény fotózása? Ha aznap amikor ez esküvő, erre is kell időt szorítani a programba, és előre ki kell választani a megfelelő helyszínt.

– Be kell tervezni az időt a helyszínek közötti utazásra egyaránt.

– Bizonyosodjunk meg arról is, hogy elegendő idő áll a rendelkezésre a fotók elkészítésére ahhoz, hogy időben fogadhassa a pár vendégeket. Tapasztalatból tudom, mivel a pár az esemény központja fontos, hogy minél kevesebb időt töltsenek a vendégek nélkül.

– Számítsuk bele amikor a menyasszony megérkezik 1-1 helyszínre, a ruhája igazítására 10-15 perc időre is szüksége lehet.

– Vegyük figyelembe, hogy a naplementében készülő fotók a legszebbek, de ha ez éppen ütközik a vacsora felszolgálásával, akkor a forgatókönyvben amit előre egyeztettek a fotóssal, könnyedén a vacsorát kicsit eltolhatjátok.

Javaslom a forgatókönyvet az utolsó hetekben a fotóssal egyeztessétek le, hogy a nagy napon minden gördülékenyen és stressz mentesen menjen.

Kategória: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.