93412105_2418383811785741_5452686055738179584_o

FELAJÁNLÁS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓKNAK

Egy fantasztikus kezdeményezést indított útjára egy szuper fotós, amihez én is nagy szeretettel csatlakozom.

A kezdeményezés lényege, hogy azoknak, akik most, életeket mentenek, gyógyítanak, beteget szállítanak, ápolnak a front vonalban teszik a dolguk valahogyan mi, fotósok hálát adjunk nekik. Ezért amikor a vészhelyzetnek vége egy fotósorozatot tudok felajánlani 12 egészségügyben dolgozónak és a családjuknak.
Egy éven keresztül minden hónapban, 1 családnak tudom íly módon kifejezni a tiszteletemet és a hálámat.

Ha Te magad vagy ismerősöd szeretnéd ha részt vehetne ezen a fotósorozaton, kérlek juttasd el hozzá ezt a felajánlást, és írd ide kommentbe a nevét/ messengeren!Ha egyet értesz oszd meg, hogy minél többen tudják az egészségügyben dolgozók közül, hogy mi is támogatjuk őket.

Kérlek küldj üzenetet a hidvegi.szilvia@gmail.com email címre,  annak a családtagodnak, ismerősödnek, barátodnak a nevével, akit ajánlanál.

Képeimért, egyéb ajánlataimért kattints az alábbira és kövess be kérlek:
https://www.instagram.com/hidvegi.szilvia/

https://www.facebook.com/Photohidvegi/

Szülinapod lesz_
Állítsuk meg az időt a képekkel, ne hagyd elveszni a pillanatot, szerezz életre szóló élményeket. Lepd meg magad, vagy a párod. 

Az ajándékutalványokat emailbe küldöm, amit a helyzetre való tekintettel korlátlan ideig használhattok.
Táncosoknak extra kedvezménnyel.
A részletekért kérlek keress üzenetben a hidvegi.szilvia@gmail.com email címen.

Képeimért, egyéb ajánlataimért kattints az alábbira és kövess be kérlek:
https://www.instagram.com/hidvegi.szilvia/

https://www.facebook.com/Photohidvegi/

Rólam mondták

2F888A8C-2003-4C19-AF9F-599B7BB0DE32

 Végezetül még több, akik a fotózásról írtak:

“Nagyon jól éreztük magunkat, nekem nagyon tetszett, hogy hagytad a gyerekeket érvényesülni, látszott is, hogy hamar feloldódtak, még Zaruka is.” (Nóri, 4 éves ikrek édesanyja)
“Minden szuper volt, nagyon tetszett, hogy pörgött a dolog, egész jó hatásfokunk volt a sok gyerek ellenére. Díszlet is gyönyörű.”
(Eszter, 4 gyönyörű gyermek édesanyja)
“Nem is tudom mi volt a legjobb. Mert jó volt az egész, nem csináltunk volna semmit máshogy.”
(Judit, 5 éves ikrek édesanyja)
Kata tollából pedig:
Ott kezdeném, hogy ami a fotózáson a legjobb volt, az tulajdonképpen nem is ott történt, hanem már előtte.
Hihetetlen nagy segítség és könnyebbség volt, hogy a kapcsolatfelvételnél az első levélváltástól kezdve eszméletlen közvetlen és kedves voltál. Én valóban meglepődtem ezen, és rögtön megnyugodtam, hogy nem lesz itt semmi baj . Jó volt, hogy mindenről tájékoztattál, szinte kérdezni sem kellett semmit, megnyugtató volt, hogy egy kedves és közvetlen ember fog minket fotózni. Aztán a helyszínen kiderült, hogy valóban jól éreztük, jól esett a türelem, a sok mosoly és a folyamatos pozitív visszajelzés. De a legjobb az volt benne, hogy egy cseppet sem érződik őszintétlennek a kedvességed és lelkesedésed, nem fordul át egy már eltúlzott hamisságba.
De ugyanezt tudom elmondani Krisztáról, a sminkesről. Annyira jó fej volt, hogy 3mp alatt lazultam el és fecserésztem vele végig a sminkelés alatt, ami pedig nem jellemző rám.
Várlak szeretettel:
Szilvi